Een frisse wind doorheen je carrière of bedrijf

In je professionele werkomgeving ontmoet je veel mensen, elk met hun eigen standpunten en belangen, elk met hun eigen plekje in het grotere geheel. Om vlot met elkaar samen te werken, is communicatie ontzettend belangrijk. Vanuit de toplaag naar medewerkers toe en omgekeerd, maar evenzeer voor collega’s onder elkaar, is het belangrijk dat misverstanden, wrijvingen of conflicten juist aangepakt worden. Dankzij handige tools reik ik je inzichten aan, zodat jouw energie terug gaat stromen en je met een glimlach naar je werk of bedrijf gaat.

Zit je vast in je job?

Pfff, het wordt je allemaal te veel. ’s Ochtends sleur je je naar het werk, je job lijkt meer een verplichting dan een plezier, je voelt je niet begrepen door je collega’s of leidinggevenden, er is veel veranderd in het bedrijf en het loopt allemaal niet meer zo vlot. Vervolgens kom je uitgeput thuis en weegt de werkstress ook door op je privéleven, met alle gevolgen van dien. Je werklust heeft een dieptepunt bereikt en je weet niet of je nog wel op de juiste plek zit … Herken je het?

Misschien weet jij exact waarom je je zo slecht voelt in je job en kunnen we daarop werken, maar bij velen is dat niet het geval. Dan is er een ‘blinde vlek’, iets wat je niet kan benoemen, waardoor het nog moeilijker wordt om eruit uit te geraken. Als coach detecteer ik makkelijker die blinde vlek, waarmee we vervolgens samen aan de slag gaan.

Coaching voor werknemers

Als business coach bekijk ik jouw situatie vanuit een ander perspectief. Aan de hand van bruikbare tools, bijvoorbeeld kernkwadranten en een draagkrachtonderzoek (her)ontdek je je eigen talenten, maar zie je ook je valkuilen en leer je jezelf beter kennen. Vanuit je ware kern leer je situaties juister inschatten en gevoelsmatig correct aanpakken in de toekomst.

Je onderneming onder de loep

Wil je als ondernemer je omzet verhogen, meer klanten aantrekken, je bereik op sociale media vergroten of je bedrijfsimago verbeteren? Zie je door de bomen het bos niet meer of zoek je iemand die een frisse wind door je onderneming laat waaien? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Coaching voor ondernemers

Als business coach of business inspirator deel ik mijn inzichten met jou. Vanuit een helikopterview werk ik een plan uit van a tot z met daarin de juiste instrumenten om jouw business nieuw leven in te blazen. Dat plan kan gaan over het aanscherpen van je visie, missie, kernwaarden, elevator pitch of netwerktechnieken, de fundamenten waar de rest van je onderneming op rust. Maar het kan evenzeer een business development plan of een frisse kijk op je sociale media zijn.

Meer over mij

Voor ik startte als coach was ik reeds jarenlang actief in de bedrijfswereld met jobs in marketing, branding, sales, business development, customer success en consultancy. Daardoor werkte ik samen met mensen op verschillende niveaus, intern en extern, nationaal en internationaal. De inzichten die ik daar opdeed, vulde ik aan met een opleiding tot Algemene Coach, wat me vandaag de dag in staat stelt om jou te begeleiden in jouw job- of bedrijfskeuzes. Ik ben nog steeds werkzaam in de bedrijfswereld om de vinger aan de pols te houden. Doordat ik het bedrijfsleven van binnenuit ken, kan ik gemakkelijker vanuit ervaring coachen.

Krijg terug grip op jouw carrière