Draag zorg voor jezelf of een geliefde

Omdat ik erin geloof dat we dankzij samenwerking meer bereiken, sloeg ik de handen in elkaar met een aantal partners. Zo kan je nog meer liefde en warmte geven aan jezelf, een vriend, vriendin of familielid na het verlies van een dierbare. Want zelfs met het kleinste gebaar kan je een wereld van verschil maken.

Een heerlijke maaltijd zonder zorgen

In een rouwproces is gezond koken en eten niet je grootste zorg. Daarom bied ik samen met Caro van Puur by Caro heerlijke, verse en gezonde foodboxen aan onder de naam ‘Troostbox’. Het zijn specifieke foodboxen voor wie rouwt. We focussen op huisgemaakte warme maaltijden, soepen en zoete dessertjes die klaargemaakt worden met lokale, verse en onbewerkte ingrediënten en heel veel liefde.

Zoals Jeroen Meus het zo mooi verwoordde in ‘Dagen zonder broer’: “Koken voor iemand is zorg dragen voor iemand.” Of dat nu voor jezelf of voor een geliefde is.

Een rouwjuweel op maat

Ben je iemand dierbaar verloren en wil je graag een mooi aandenken om bij je te dragen? Een rouwjuweel kan troost bieden. Goudsmid Evi Mestdagh maakt unieke juwelen op maat met (gerecupereerd) edelmetaal. Er is heel wat mogelijk: handgemaakte juwelen met de vingerafdruk, as of naam van je geliefde.

Een rouwmaaltijd in een huiselijke sfeer

Wil je na de uitvaart van een dierbare een rouwmaaltijd organiseren met familie en vrienden? Dat kan op twee bijzondere locaties, afhankelijk van de grootte van de groep. Met een groep tot 25 personen kan je na de dienst in alle rust samenkomen, bijpraten en mooie herinneringen ophalen bij Puur by Caro in Astene. Ze creëert een huiselijk, warm en gezellig kader, serveert gezonde, huisbereide seizoensgerechten en organiseert de rouwmaaltijd met respect voor de nabestaanden.

Groepen met meer dan 25 personen heten we welkom in Villa Parkbos, een prachtige oase van rust in De Pinte. Blik terug op de mooie momenten met je dierbare en geniet ook hier van de pure, gezonde gerechten van Caro.

Wens je meer informatie of een offerte?