Human Design als tool tot zelfkennis

Heb jij al persoonlijke en professionele keuzes gemaakt in je leven die eigenlijk niet goed aanvoelden? Zeg je soms ja en heb je er achteraf spijt van? Vraag je Human Design chart aan, ontdek wie jij echt bent en maak intrinsieke beslissingen waar je je 100% goed bij voelt.

Wat is Human Design?

De grondlegger van Human Design is Ra Uru Hu. Human Design kan gezien worden als een samensmelting van de grootste esoterische systemen en de moderne wetenschap. Het is een synthese van elementen uit de astrologie, de Chinese I Ching, de joodse Kabbala, de hindoeïstische chakraleer, maar ook uit de kwantumfysica, astronomie, genetica en biochemie.

Wat kan Human Design voor jou betekenen?

Jouw persoonlijke Human Design chart biedt je een inzicht in wat jou zo speciaal maakt. Het vertelt je in de diepte over jouw drijfveren, talenten en valkuilen en wat er bewust en onbewust in jou aanwezig is. Het is in feite een blauwdruk van wie je bent, hoe je functioneert en wat jij als authentiek ervaart.

We worden beïnvloed door onze omgeving, vrienden, werksituatie, cultuur, tradities, religie … Dat is op zich niet erg, maar het zorgt er soms voor dat je afdrijft van wie je echt bent en wat je graag wilt doen in het leven.

Human Design laat jou terug je ware kern ontdekken en loskomen van beïnvloeding. Stel je voor dat je ouders zo’n persoonlijke handleiding kregen bij jouw geboorte. Hoe handig zou dat geweest zijn?

Leef volgens jouw design

Aan de hand van jouw Human Design chart geef ik je onder meer een inzicht in:

 

  • hoe jij informatie verwerkt;
  • hoe jij je als individu verhoudt tot de maatschappij en je naasten;
  • of je al dan niet gedreven wordt door angsten;
  • wat voor jou de beste manier is om beslissingen te nemen.

Je Human Design chart is een handige basis om je te begeleiden in mijn coachingsessies en helpt jou op weg om het leven te leiden dat voor jou voorbestemd is, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

De chart biedt inzichten die je de kans geven om bewuster en vrijer te leven en beslissingen te nemen vanuit wie je echt bent. Dankzij mijn opleiding aan de International Human Design School is voor mij een nieuwe wereld opengegaan en daar laat ik je graag deel van uitmaken.

Vraag jouw Human Design chart aan