Lees meer over mij

Wens je meer te lezen over hoe ik rouwbegeleiding, business coaching of Human Design benader?
Op deze pagina pen ik mijn hersenspinsels neer of deel ik artikels uit kranten of magazines.

Wist je dat trauma via de genen wordt doorgegeven?

9 maart 2023 – Met enige trots en heel veel enthousiasme wil ik jullie vertellen dat ik op mijn 43e verjaardag start aan de opleiding Systeem Dynamieken in Families aan het Bert Hellinger Instituut in Nederland. Helemaal te gek om 18 dagen ondergedompeld te worden in systemisch werk en dan nog in Amsterdam, een bruisende stad waarin ik zeker nog eens op verkenning wil gaan. Van zodra ik aan de slag ga, kunnen jullie mijn verhaal uiteraard meevolgen op mijn sociale media kanalen.

Foto Caleb Jones

Opstellingsdag: Familieopstellingen op zaterdag 15 juni

5 mei 2024 – Ontdek de kracht van Familieopstellingen op zaterdag 15 juni van 9u30 tot 12u30 in OC Ter Kale in Landegem, onder begeleiding van mezelf en Lies Paelinck.

Hardnekkige levenspatronen vinden vaak hun oorsprong in het familiesysteem. Familieopstellingen, ontwikkeld door Bert Hellinger, brengen verstoorde dynamieken aan het licht en bieden inzicht en heling.

Hoe werkt het? Een vraagsteller brengt een vraag in, terwijl representanten intuïtief een rol in het systeem van herkomst vertegenwoordigen. Voor beide partijen brengt dit diepgaande inzichten.

Elkaar leren kennen?